De smart pinautomaten van InstaPIN

Stel dat je één of meerdere dagen op een beurs staat of dat je tijdelijk iets verkoopt op een markt. Zoals de IJHallen in Amsterdam.

Dan wil je graag pinbetalingen kunnen accepteren. Ieder van hen heeft belang bij een modern pinapparaat, maar kan of wil er geen kopen. Pinapparaten zijn namelijk dure aankopen die niet iedereen snel terugverdient.

Contactloos betalen: met je betaalpas of mobiele telefoon

Door de ontwikkelingen van de afgelopen jaren is het tegenwoordig simpeler dan ooit om te pinnen. Niet alleen zijn de kosten voor het pinnen van kleine bedragen afgeschaft, met de introductie van contactloos pinnen is het simpeler dan ooit om met de pin te betalen.

Ook is het tegenwoordig mogelijk om contactloos te betalen met je telefoon.

Als instantie is het lang niet altijd mogelijk om een draadloos pinapparaat te hebben, vooral als dit apparaat alle nieuwe technieken moet ondersteunen.

In dit soort gevallen kan het een perfecte oplossing zijn om een mobiel pinapparaat te huren. Toch zijn er een aantal problemen waar mensen tegenaan lopen bij de huur hiervan. Instapin probeert hier een verschil in te maken.

Er zijn diverse dingen die lastig kunnen zijn bij het huren van pinautomaten. Dure apparaten, geen contactloos betalen, langzame uitbetaling, slechte service, enzovoort.

Mobiele pin huren? InstaPIN brengt verandering

Het jonge Instapin tracht hier verandering in te brengen door middel van een ijzersterke service. Zo staat de gehele bestelprocedure duidelijk en simpel aangegeven. De kosten voor de huur zijn competitief en worden goedkoper afhankelijk van de lengte van de huur. Het apparaat ondersteunt contactloos betalen, zelfs via de telefoon. De twee grootste voordelen van Instapin zijn dat ze een 24/7 service aanbieden voor alle vragen en problemen, daarnaast wordt een bestelling binnen 1 dag bij u afgeleverd.

Dit klinkt als een grote belofte van een relatief jong bedrijf, maar achter dit jonge bedrijf schuilt meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van financiële ondersteuning. Instapin is namelijk onderdeel van Easy Payment Services. Dus, pinapparaat huren? InstaPIN!

Comments are closed.